SE

Vanliga frågor till oss på Norwesco

Är PC plasten användbar i alla miljöer? 

Svar: PC är speciellt känt för sin extremt goda slagstyrka både i kyla och vid hög temperatur och bibehåller sina egenskaper bra även efter lång tids utomhusexponering. Resistent mot svaga syror, alifatiska kolväten, paraffin, alkoholer (utan metanol). PC är inte så beständig mot olja, fett och lösningsmedel. PC bör ej utsättas för varmt vatten +60oC över en längre period. Vi rekommenderar därför metallkapslade brytare i tex. restaurangkök.

Säljer ni produkter direkt till slutkund/privatpersoner?
Svar: Nej vi säljer till elgrossister.

Är plasten i era produkter halogenfri?
Svar: Ja.

Vilken brandklassning håller era produkter?
Svar: AquaBest-serien samt säkertsbrytarna i SA-serien har versioner i ett självslocknande material enligt UL94, Länsförsäkringar för jordbruks fastigheter. Vi har även brandklassade säkerhetsbrytare, FR-serien, i enlighet med EN 12101-3:2015 som brandmotståndsklassificering.

Finns det mindre Lettiklammerna för de nya kablarna (EXQ Easy)?
Svar: Det finns en 7 mm klammer, E 15 017 41.

Varför används bara 3 ledare i kabeln mellan display och nätenhet på spistimern?
Svar: Kabeln mellan display och nätenhet på spistimern är en RKKB 4 x 0,25kvmm.På de spisvakter som har e-nummer som slutar på 80 och 85 så använder vi bara 3 av ledarna. På alla övriga spistimers använder vi alla 4 ledare.

Jag har kopplat loss kabeln mellan displayenheten och nätenheten på en Norwesco spistimer SE-serien (röd display), när jag nu skall återansluta, var skall kablarna anslutas på plinten?
Svar: Anslut kablarna enligt följande: Plint 1 = Gul ledare, Plint 2 = Vit ledare, Plint 3 = Brun ledare och Plint 4 = Grön ledare. Samma anslutningsordning gäller även för ev. tillhörande värmevakt.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår