SE
Om oss

Vi skapar och levererar trygghet

 

Norwesco – elsäkerhetsprodukter av högsta kvalitet

 

Med våra produkter kan människor leva och arbeta i en tryggare miljö. Norwesco arbetar främst med elsäkerhetsprodukter och vårt produktprogram omfattar allt ifrån säkerhetsbrytare, spisvakter och jordfelsbrytare till timers och strömställare.

 

I över 80 år har Norwesco utvecklat, producerat och marknadsfört elsäkerhetsprodukter av hög kvalitet med smarta lösningar för installatör och slutanvändare. Att vi arbetar nära våra kunder, utvecklar de flesta produkterna själva och har en egen produktionsanläggning gör att vi snabbt kan ta fram de lösningar som marknaden efterfrågar. Dessutom har vi alltid lagt stor vikt vid att kombinera det funktionella med en modern design, som gör att produkterna passar in i olika miljöer.

 

Varje år producerar vi cirka 400 000 enheter. Av dessa säljs cirka 60 % i Sverige, via etablerade elgrossister, medan resten exporteras.

 

Tillverkningen sker vid vår anläggning i Öregrund, där ett rutinerat team arbetar med att för hand montera, syna och testa produkterna. Detta har gett oss ett rykte som kvalitetsleverantör och att vi och våra produkter går att lita på. Och eftersom vi har kontroll över hela produktionskedjan kan vi också garantera snabba leveranser.

 

Egen utveckling och personal med hög teknisk kompetens gör att det är enkelt för dig som kund att få support och svar på frågor kring produkterna.

 

Naturligtvis testas och certifieras våra produkter av oberoende testinstitut.
Vår verksamhet är certifierad enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015.
Vi uppfyller självklart de lagar och regler som finns inom EU, som Reach, RoHs m.fl.

 

Norwesco AB (556038-4090) är ett svenskt företag och ägs av Lagercrantz Group.

 

Kontakta oss Ladda ner logotyper