SE

Jobba på Norwesco

Montörer sökes till vår produktionsanläggning i Öregrund!

(4 lediga tjänster)

Norwesco är ett svenskt företag inom elektronik och mekanik. Norwesco har funnits i mer än 80 år och ingår i Lagercrantz Group.

Vi arbetar främst med elsäkerhetsprodukter och vårt produktprogram omfattar allt ifrån säkerhetsbrytare, spisvakter och jordfelsbrytare till timers, strömställare och laddboxar.

I vår produktionsanläggning arbetar idag ett rutinerat team med att tillverka och montera en stor del av våra produkter. För att möta den ökade efterfrågan förstärker vi vår organisation i Öregrund och söker produktionspersonal. Arbetet innebär i huvudsak montering av elsäkerhetsprodukter.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Teddy Sundberg på teddy.sundberg@norwesco.se

Låter ovan intressant är du varmt välkommen att skicka in ditt CV till info@norwesco.se

 

Säljare Södra & Västra Sverige

På Norwesco får du utnyttja ditt intresse för både affärer och teknik. Som Säljare ansvarar du för bearbetning av regionala kunder och slutanvändare. Tillsammans med återförsäljare utformar, genomför och följer du upp handlingsplaner och mål.  Du har även daglig kontakt med kollegor och är delaktig i säljteamets utveckling.

Norwesco erbjuder ett stimulerande arbete med stora utvecklingsmöjligheter i ett etablerat företag styrkt av en större koncern i ryggen. Norwesco är en del av Lagercrantz Group.

Du arbetar i nära samarbete med säljledningen, marknad och konstruktion. Du arbetar självständigt vilket ställer krav på driv och engagemang.  På Norwesco arbetar vi ständigt för att utvecklas och att göra våra kunders vardag lite lättare.

Är du vår nya säljare?

Arbetet som säljare på Norwesco innefattar bland annat att supporta våra kunder för att sälja in och marknadsföra Norwescos produkter, delta i kundträffar och utbilda och informera om Norwescos produkter till elinstallatörer, fastighetsägare, industrier samt föreskrivande led.

Du är en person med god social kompetens samt en god förmåga att både lyssna och kommunicera. För att utvecklas i rollen som säljare tycker du om att jobba mot uppställda mål och ha förmågan att alltid ligga steget före.

Kvalifikationer

Teknisk eller ekonomisk gymnasieutbildning

Goda kunskaper i Office

Goda kunskaper i Svenska och Engelska

Säljerfarenhet och installationsutbildning är meriterande

 

Ansökan och CV skickar du in på info@norwesco.se

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Per Hemstadius på per.hemstadius@norwesco.se

 

Konstruktion & Kvalitet

I jobbet som konstruktör på Norwesco får du utnyttja ditt intresse för både teknik och produktutveckling. Som konstruktör arbetar du tillsammans med leverantörer och kollegor för att finna nya tekniska lösningar. I arbetet ingår även materielutveckling och miljödeklarationer. Du leder och driver produktutvecklingen och tillsammans med resten av Norwesco teamet utvecklas du och är en viktig del i företagets fortsatta tillväxtresa.

Norwesco erbjuder ett stimulerande arbete med stora utvecklingsmöjligheter i ett etablerat företag styrkt av en större koncern i ryggen. Norwesco är en del av Lagercrantz Group.

Du arbetar i nära samarbete med produktion, affärsutveckling och säljorganisation. Du ges möjlighet att arbeta självständigt med kollegor nära till hands för gemensamma lösningar. På Norwesco arbetar vi ständigt för att utvecklas och att göra våra kunders vardag lite lättare.

Arbetet inom produktutveckling på Norwesco innefattar bland annat att svara för framtagning av eller ändringar i produkter enligt de beslut som fattats, med hjälp av externa konsulter ansvara för att erforderliga produktionshjälpmedel anpassas. Du har kontakt med underleverantörer, verktygsmakare och certifieringsinstitut.  Du bevakar du löpande certifieringar, standarder och miljöföreskrifter samt håller teknikbevakning inom de områden som är av betydelse för företagets produktutveckling.

Du är en person med god förmåga att kommunicera i både tal och skrift, har ordningssinne och tar ansvar samt är bekväm med att fatta beslut. För att utvecklas i rollen som konstruktör tycker du om att jobba mot uppställda mål och ha förmågan att våga prova något nytt.

Kvalifikationer

Teknisk gymnasieutbildning

Teknisk högskoleutbildning är meriterande

Kunskaper inom CAD

Goda kunskaper i Office

Goda kunskaper i Svenska och Engelska

 

Ansökan och CV skickar du in på info@norwesco.se

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Per Hemstadius på per.hemstadius@norwesco.se


Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår