SE

2020-12-14

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

Vi kan snart summera året 2020, ett år som många helst önskar glömma.

Men trots stora utmaningar har vi på Norwesco fortsatt vår utveckling tillsammans med våra kunder och partners.

Mer än en gång har vi sagt och hört ”under rådande omständigheter..” och vi har som så många andra tvingats att ställa om i stället för att ställa in.

Och ja, under rådande omständigheter har vi ställt om och lyckats fortsätta den resa vi är ute på!
Under året har vi på Norwesco lanserat en ny hemsida, presenterat ett uppdaterat sortiment av ReFuel laddstationer, lanserat QUICK16 marknadens första säkerhetsbrytare med snabbkoppling, presenterat ett nytt sortiment och utbildat våra kunder gällande brandklassade säkerhetsbrytare…..

Detta är bara en del av allt som hänt under 2020 på Norwesco, och utöver detta har vi nu beslutat att bygga ut vår anläggning i Öregrund.

För oss på Norwesco är inte hållbarhet bara att vi har 100% återvunnen plast i våra säkerhetsbrytare, viktigast för oss är den lokala produktionen som ger Er,  kvalitet, trygghet och flexibilitet i världsklass!

 

Vi hoppas att ni alla ska få en fin jul och nyår och vi tänker extra på alla som på olika sätt drabbats av denna pandemi

 

Per Hemstadius

CEO, Norwesco AB

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår