SE

2020-08-31

ReFuel Gen 2

ReFuel Gen 2

En laddstation som är enkel att montera och enkel att använda.

ReFuel är en komplett elbilsladdstation som följer Mode 3 enligt standard IEC/EN 61851-1 och finns i flera olika versioner och med ett större urval av tillbehör.

Basic finns i 1-fas 16A (3,7kW) eller32A (7,4kW), samt 3-fas 32A (22kW) med de viktigaste skydden och har övervakning av laddningen.

Version med lastbalansering, PM finns i 1-fas 16A eller 32A. PM är komplett med en effektvakt, som monteras i huvudcentralen. Med lastbalanseringen minskar risken för att huvudsäkringen löser i onödan. Med PM-modellerna ingår energimätare som är förprogrammerade förkommunikation med laddboxen. En ledning monteras mellan laddbox och energimätare.

Version RFID+EM har ett elektroniskt lås som öppnas med kreditkortliknandenyckel. Den har även en inbyggdenergimätare samt en display att avläsa förbrukningen på.

Samtliga med Typ 2 uttag, har en låsning av laddkabeln i uttaget då den laddas. Därmed reduceras risken för att oavsiktligt dra ut kabeln under laddning. Dessutom är uttaget försett med petskydd. Nyhet! Laddkabeln kan lossas även vid strömavbrott.

ReFuel kvalificerar sig för att ansöka om bidrag hos Naturvårdsverket.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår