SE

2022-02-22

Säljare sökes till Södra & Västra Sverige

Säljare sökes till Södra & Västra Sverige

På Norwesco får du utnyttja ditt intresse för både affärer och teknik. Som Säljare ansvarar du för bearbetning av regionala kunder och slutanvändare. Tillsammans med återförsäljare utformar, genomför och följer du upp handlingsplaner och mål.  Du har även daglig kontakt med kollegor och är delaktig i säljteamets utveckling.

Norwesco erbjuder ett stimulerande arbete med stora utvecklingsmöjligheter i ett etablerat företag styrkt av en större koncern i ryggen. Norwesco är en del av Lagercrantz Group.

Du arbetar i nära samarbete med säljledningen, marknad och konstruktion. Du arbetar självständigt vilket ställer krav på driv och engagemang.  På Norwesco arbetar vi ständigt för att utvecklas och att göra våra kunders vardag lite lättare.

Är du vår nya säljare?

Arbetet som säljare på Norwesco innefattar bland annat att supporta våra kunder för att sälja in och marknadsföra Norwescos produkter, delta i kundträffar och utbilda och informera om Norwescos produkter till elinstallatörer, fastighetsägare, industrier samt föreskrivande led.

Du är en person med god social kompetens samt en god förmåga att både lyssna och kommunicera. För att utvecklas i rollen som säljare tycker du om att jobba mot uppställda mål och ha förmågan att alltid ligga steget före.

Kvalifikationer

Teknisk eller ekonomisk gymnasieutbildning

Goda kunskaper i Office

Goda kunskaper i Svenska och Engelska

Säljerfarenhet och installationsutbildning är meriterande

 

Ansökan och CV skickar du in på info@norwesco.se

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Per Hemstadius på per.hemstadius@norwesco.se

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår